Bedrijfstrainingen

Er is onbegrip tussen de verschillende generaties op de werkvloer. De ervaren groep heeft elk probleem al eens voorbij zien komen en weet maar al te goed hoe het opgelost moet worden. De jongere groep vindt juist dat de oudere werknemers of managers vastgeroest zijn in hun denkwijze en vinden verbinding en verdieping veel belangrijker. Door deze grote verschillen ontbreekt er een duidelijke visie op leiderschap, waardoor de behoeftes van medewerkers niet altijd aansluiten op de praktijk. 

 

Het lijkt alsof beide groepen elkaar niet wíllen begrijpen. Toch is dit vaak niet het geval. Het gaat niet om willen, maar om onbegrip. Deze twee werkvisies botsen. In onze bedrijfstrainingen helpen we teams om elkaar te leren begrijpen. Te begrijpen waar deze visies vandaan komen en hoe dat zich uit in gedrag. Om vervolgens een cultuur te scheppen die past bij beide groepen. Waar verbinding daadwerkelijk plaats vindt. 

 

Door te kijken naar de communicatiestijl, gedrag, cultuur zorgen we ervoor dat je team weer optimaal functioneert en communiceert. We bouwen een brug tussen soft skills en hard skills, zodat managers en medewerkers elkaar begrijpen en beter kunnen samenwerken. Dit doen we door de visie helder te krijgen voor iedereen, en dit te vertalen in concrete doelen en KPI’s.

Trainingsaanbod voor bedrijven

Voor bedrijven hebben we de volgende trainingen in ons portfolio.

Onze huidige trainingen:

 

Na de trainingen heb je:

  • Een betere samenwerking binnen je team
  • Begrijp je elkaar beter en snap je waar gedrag vandaan komt
  • Is de communicatiestijl af te stemmen per persoon
  • Is er een duidelijke visie
  • Is een roadmap ontwikkeld met heldere doelen, vertaald naar kwartalen
  • Staan alle neuzen dezelfde kant op
  • Is er een aanspreekcultuur
  • Zijn de sterktes en de uitdagingen van het team in kaart gebracht
  • Herkennen individuen hun eigen gedrag en de impact die ze op anderen hebben

Ben je er nog niet uit?

Weet je nog niet zeker waar jouw team écht behoefte aan heeft en wat jullie verder zal brengen? Boek dan een vrijblijvende sparsessie in. In 15 minuten bespreken we jouw uitdagingen en kijken we of we jou kunnen helpen met een bestaande training of een training op maat.

Merel
Lees verder
De sfeer tijdens de trainingen was goed, relaxt en een veilige vertrouwde omgeving. Ik voelde mij welkom en gehoord/vrij om je mening/verhaal te delen. Wij hebben handige tips gekregen om mee verder te kunnen en er werd altijd gevraagd waar wij behoefte aan hadden om mee aan de slag te gaan/ om te leren. Ik keek altijd uit naar de volgende trainingsdag van Kawtar en Mounia. Bedankt voor alles!
Nasr
Lees verder
Super leerzaam wat we de afgelopen periode hebben geleerd, niet alleen op zakelijk vlak maar ook persoonlijk. Mooi vond ik hoe Mounia en Kawtar afwisselde van training. Alles wat ik heb meegekregen neem ik mee in de toekomst en zal ik delen met vrienden, familie en collega’s!
Naham
Lees verder
Bij de trainingen werd er veel gekeken naar hoe we ons voelde en hoe we in het leven staan. Dit vond ik fijn omdat het me aan het denken zetten. In de afgelopen maanden heb ik veel geleerd bij Inspired by groei-IT en zie ik dat ik duidelijke stappen heb gemaakt.
Tjerk
Lees verder
Goede trainingen, interessant, niet te veel theorie, veel praktijkoefeningen en dat vind ik erg fijn. Onbewust veel meegenomen tijdens de trainingen. Geleerd om strenger te zijn op laatkomers. Het team van Inspired by groei-IT is leuk en straalt veel uit naar buiten/gasten die langskomen voor de trainingen.
Ilhame
Lees verder
Ik vond de trainingen erg leerzaam en ik pas de informatie toe tijdens werkzaamheden bij mijn opdrachten bij de Gemeente Rotterdam.
Previous
Next

Wil je aan de slag?

Afhankelijk van de groepsgrootte en het type training maken we graag een voorstel voor jou.

Zij gingen je al voor