De 7 eigenschappen van effectief leiderschap training

De 7 eigenschappen die ontwikkeld zijn door Stephen Covey helpen je om effectiever te zijn in je persoonlijke leiderschap, maar ook op team- en bedrijfsniveau.

De 7 eigenschappen van effectief leiderschap?

  Effectiever werken is voor iedereen een voordeel. Maar hoe pak je dat aan? Vaak val je al snel in gewoontes en routines die je door de jaren heen hebt ontwikkeld – hallo mailbox die altijd veel meer tijd kost dan je denkt! Effectief werken betekent ook dat je actief moet werken aan hoe je werkt. Stephen Covey heeft hiervoor 7 principes of eigenschappen ontwikkeld die jou verder helpen in effectief werken.

Voor wie?

De 7 eigenschappen van effectief leiderschap zijn relevant voor iedere professional. Of jij nu medewerker, coach of teamleider bent. Iedereen verzand namelijk wel in inefficiëntie op z’n tijd. Voor medewerkers is er het voordeel dat je met deze training meer inzicht krijgt in jouw valkuilen en tegelijk praktische handvatten om effectiever te werken. En als manager kun je samen met je team aan de slag om effectiever te werken en eerder doelen te behalen. Dit maakt de training geschikt voor bedrijfstrainingen, maar ook voor individuele trainingen, waarbij vooral gekeken wordt naar persoonlijke effectiviteit.

Inhoud van het programma:

 • Jouw beeld van leiderschap
 • Eigenschap 1: Wees proactief
 • Eigenschap 2: Begin met het einde
 • Eigenschap 3: Belangrijke dingen eerst
 • Eigenschap 4: Denk in win-win
 • Eigenschap 5: Eerst begrijpen, dan begrepen worden
 • Eigenschap 6: Synergie
 • Eigenschap 7: Houd de zaag scherp

 

Na de training is het resultaat dat je:

 • Productiever kunt werken
 • Meer invloed hebt door verbeterde communicatievaardigheden
 • Inzicht hebt in urgente en belangrijke taken
 • Persoonlijke leiderschap van een hoger niveau is
 • Weet hoe je samenwerking kunt verbeteren
 • Een betere werk-privébalans kunt krijgen

Wat is de investering?

Als je deze training met jouw team wilt volgen, vraag dan via onze pagina bedrijfstrainingen een offerte op. Vind je deze training zelf interessant en wil je deze op persoonlijke titel volgen? Dan kun je je inschrijven voor een open training. De kosten voor deze open training zijn €150 inclusief BTW en inclusief een volledig verzorgde lunch.

 

Waar wordt de training gehouden?

Alle trainingen vinden plaats in de trainingsruimte van groei-IT, in Capelle aan den IJssel. Met nog geen 5 minuten van de A20 en een treinstation om de hoek ben je er zo. 

Adres: Rietbaan 10 Capelle aan den IJssel

Onze trainers

Mounia Houari

Mounia Houari is een succesvolle ondernemer met passie voor recruitment, HR en employer branding. Mounia’s carrière begon als recruiter. Al snel viel haar sterke visie op, wat ervoor zorgde dat ze op haar 26ste HR Directeur werd bij een ICT bedrijf. Toch was dit niet waar Mounia’s droom lag, waarna ze groei-IT is gestart. In de afgelopen jaren heeft Mounia honderden deelnemers getraind in gedrag, communicatie en de why. Haar eigen why? ‘’Ik geef mensen inzicht in hun potentieel zodat zij dingen kunnen doen die zij in eerste instantie als onmogelijk hadden beschouwd’’. Met de juiste mindset is alles mogelijk.

Kawtar Bzioui

Kawtar Bzioui heeft zich in 2017 laten omscholen tot IT’er en is met de tijd doorgegroeid tot IT recruiter. Inmiddels is zij 3 jaar actief binnen deze rol. Omdat de DISC zoveel impact op haar heeft gemaakt, besloot Kawtar zich hier meer in te gaan verdiepen en is ze gecertificeerd DISC trainer geworden. Kawtar’s missie is om de impact die DISC voor haar had, te delen met deelnemers, zodat zij diezelfde kracht ervan ervaren.