Individuele trainingen

Waarom doe je wat je doet? Waarom voel je toch die weerstand als je met bepaalde mensen moet samenwerken? Waarom heb je het gevoel dat je niet de beste versie van jezelf bent? Als je als mens en professional wilt groeien, is het volgen van een individuele training over persoonlijke ontwikkeling een goede stap, waarbij je antwoord krijgt op deze vragen.

De voordelen van individuele trainingen

Wij hebben een leeromgeving ontwikkeld die zowel uitdagend als veilig is. We werken altijd met leersituaties die zo dicht mogelijk bij de praktijk liggen, en natuurlijk direct toepasbaar zijn. Ook geven we je de kans om te experimenteren en fouten te maken. We hebben een diverse aanpak, waarbij je kunt leren via diverse vormen en kanalen. Dit helpt de groei, waarin reflectie op de praktijk een belangrijke rol heeft in de verandering van je gedrag.

Ons trainingsaanbod is gericht op hoe we jou kunnen laten groeien als individu. Zodat je leert hoe jij de meeste impact kunt maken op jezelf en anderen. Om te ontdekken waar je goed in bent, om je kernwaarden helder te hebben. Om een betere leider te kunnen zijn. Maar ook om patronen te ontdekken in de samenwerking. Zo ontdek je welk gedrag werkt in een samenwerking en hoe je met anderen beter leert samenwerken.

Open trainingen

De open trainingen zijn voor iedereen toegankelijk. Elke maand komt het nieuwe aanbod open trainingen online te staan.

Onze huidige trainingen:

  • Ontdek je why

  • DISC

  • 7 eigenschappen van effectief leiderschap volgens Covey  

Benieuwd naar wanneer je welke training kunt volgen? Hieronder vind je onze agenda van de komende maanden.

De voordelen van open trainingen:

  • Directe mogelijkheid voor vragen

  • Kleine groepen (maximaal 10 personen)

  • Je leert van vragen en ervaringen van anderen

Merel
Lees verder
De sfeer tijdens de trainingen was goed, relaxt en een veilige vertrouwde omgeving. Ik voelde mij welkom en gehoord/vrij om je mening/verhaal te delen. Wij hebben handige tips gekregen om mee verder te kunnen en er werd altijd gevraagd waar wij behoefte aan hadden om mee aan de slag te gaan/ om te leren. Ik keek altijd uit naar de volgende trainingsdag van Kawtar en Mounia. Bedankt voor alles!
Nasr
Lees verder
Super leerzaam wat we de afgelopen periode hebben geleerd, niet alleen op zakelijk vlak maar ook persoonlijk. Mooi vond ik hoe Mounia en Kawtar afwisselde van training. Alles wat ik heb meegekregen neem ik mee in de toekomst en zal ik delen met vrienden, familie en collega’s!
Naham
Lees verder
Bij de trainingen werd er veel gekeken naar hoe we ons voelde en hoe we in het leven staan. Dit vond ik fijn omdat het me aan het denken zetten. In de afgelopen maanden heb ik veel geleerd bij Inspired by groei-IT en zie ik dat ik duidelijke stappen heb gemaakt.
Tjerk
Lees verder
Goede trainingen, interessant, niet te veel theorie, veel praktijkoefeningen en dat vind ik erg fijn. Onbewust veel meegenomen tijdens de trainingen. Geleerd om strenger te zijn op laatkomers. Het team van Inspired by groei-IT is leuk en straalt veel uit naar buiten/gasten die langskomen voor de trainingen.
Ilhame
Lees verder
Ik vond de trainingen erg leerzaam en ik pas de informatie toe tijdens werkzaamheden bij mijn opdrachten bij de Gemeente Rotterdam.
Vorige
Volgende

Online Academy

Het voordeel van online een training volgen? Je doet het wanneer het jou uitkomt! Of dat nu in het weekend is, op maandagochtend of  om 3 uur ’s nachts, jij bepaalt.

In onze online academy vind je interactieve trainingen. De trainingen zijn een combinatie van video’s, tekst en opdrachten. Je moet zelf namelijk ook aan de slag! Met het werkboek wordt je actief aan het werk gezet, om zo te garanderen dat jij het maximale eruit haalt. Heb je toch nog een vraag omdat je ergens in vast loopt of meer uitleg wilt? Dan sta wij voor je klaar per email! 

 

Inschrijven voor een training gaat heel eenvoudig. Ga naar de training die je wilt volgen. Schrijf je in en maak de betaling in orde. Direct na betaling krijg je een email met inloggegevens en heb je meteen toegang tot de online academy.

 

De voordelen van de online academy

  • Leren in je eigen tijd
  • Je hebt onbeperkt toegang tot het trainingsmateriaal
  • Geen reistijd en volledige focus op je eigen ontwikkeling

Open DISC training

Wil je meer impact hebben in jouw omgeving en beter anderen begrijpen? Dan gaat DISC jou verder helpen! Met behulp van de DISC training leer je patronen en gedrag van jezelf en van anderen te begrijpen. Je kijkt hierbij naar jouw eigen gedrag en reacties, en waar deze vandaan komen.

Kosten: €150,- incl. verzorgde lunch

'Vind jouw persoonlijke Why' training

De Vind jouw persoonlijke Why training is relevant voor iedere professional. Of jij nu medewerker, coach of teamleider bent. Als je namelijk beter weet waarom je doet wat je doet, versterkt dat jouw eigen rol, maar ook de samenwerking met anderen. Als medewerker leert het je om je werk beter te kunnen doen, of juist om een ontwikkelplan te maken, op basis van je eigen Why. 

 

Voor managers geldt natuurlijk hetzelfde, met als extra bijkomstigheid dat als je weet wat de Why van je teamleden is, dit ook de samenwerking ten goede zal komen. Dit maakt Vind jouw persoonlijke Why een training die perfect is voor teams (bedrijfstrainingen), maar ook voor individuen.

Kosten: €150,- incl. verzorgde lunch