'Vind jouw persoonlijke why' training

Waar haal je voldoening uit? Waar word jij gelukkig van? Wat kun jij brengen in een team? En hoe kun je dat koppelen aan een baan? Hoe kun je je mooiste werk doen?

Waarom Vind jouw persoonlijke Why?

 

Als je doet waar jij energie uithaalt, waar jij gelukkig van wordt, dan  bereik je het meeste. Maar om daar te komen, moet je natuurlijk wel weten waar jij gelukkig van wordt. Wat zorgt ervoor dat je ’s ochtends fluitend je bed uitstapt? Dat is jouw Why. En hoe kun je dit vertalen naar je werk? Welke functie sluit hier perfect op aan? Hoe zorg je ervoor dat jouw Why zorgt voor betere teamresultaten? Met deze vragen gaan we in de training Vind jouw persoonlijke Why aan de slag.

Voor wie?

De Vind jouw persoonlijke Why training is relevant voor iedere professional. Of jij nu medewerker, coach of teamleider bent. Als je namelijk beter weet waarom je doet wat je doet, versterkt dat jouw eigen rol, maar ook de samenwerking met anderen. Als medewerker leert het je om je werk beter te kunnen doen, of juist om een ontwikkelplan te maken, op basis van je eigen Why. Voor manager geldt natuurlijk hetzelfde, met als extra bijkomstigheid dat als je weet wat de Why van je teamleden is, dit ook de samenwerking ten goede zal komen. Dit maakt Vind jouw persoonlijke Why een training die perfect is voor teams (bedrijfstrainingen), maar ook voor individuen.

Inhoud van het programma:

 • Het belang van een persoonlijke Why
 • De invloed van jouw jeugd en gezin van herkomst op jouw Why
 • Het maken van een levensscript
 • Het koppelen van jouw levensscript aan kernwaarden
 • Het ontdekken van jouw Why
 • Het koppelen van jouw Why met je werk

 

Na de training is het resultaat dat je:

 • Weet wat jouw Why is 
 • Je Why kunt gebruiken voor jouw werk
 • Duidelijk hebt wat jouw kernwaarden zijn
 • Weet wat jou energie geeft
 • Samenwerking met een team kunt verbeteren, omdat je inzicht hebt in de Why

 

Praktische informatie

De training is op de volgende data:

14 december 2022 10:00 tot 16:00 uur. 

 

Er kunnen maximaal 10 personen deelnemen, om zo te garanderen dat voor iedere deelnemer voldoende persoonlijke aandacht is.

 

Als je deze training met jouw team wilt volgen, vraag dan via onze pagina bedrijfstrainingen een offerte op. Vind je deze training zelf interessant en wil je deze op persoonlijke titel volgen? Dan kun je je inschrijven voor een open training. De kosten voor deze open training zijn €150 inclusief BTW en inclusief een volledig verzorgde lunch.

 

Waar wordt de training gehouden?

Alle trainingen vinden plaats in de trainingsruimte van groei-IT, in Capelle aan den IJssel. Met nog geen 5 minuten van de A20 en een treinstation om de hoek ben je er zo. 

Adres: Rietbaan 10 Capelle aan den IJssel.

Over de trainer

Mounia Houari

Mounia Houari is een succesvolle ondernemer met passie voor recruitment, HR en employer branding. Mounia’s carrière begon als recruiter. Al snel viel haar sterke visie op, wat ervoor zorgde dat ze op haar 26ste HR Directeur werd bij een ICT bedrijf. Toch was dit niet waar Mounia’s droom lag, waarna ze groei-IT is gestart. In de afgelopen jaren heeft Mounia honderden deelnemers getraind in gedrag, communicatie en de why. Haar eigen why? ‘’Ik geef mensen inzicht in hun potentieel zodat zij dingen kunnen doen die zij in eerste instantie als onmogelijk hadden beschouwd’’. Met de juiste mindset is alles mogelijk.

Meld je nu aan voor de open training
'Vind je persoonlijke WHY' van 14 december 10:00 - 16:00!

Leer jezelf beter kennen en groei als professional.