Over Inspired

Inspired by groei-IT is in 2022 als nieuw label onder de vlag van groei-IT ontstaan.

 

Bij Inspired brengen we soft skills en harde skills samen. Vaak is er op de werkvloer een enorme kloof tussen managers en medewerkers. Waar de managers het vaak over doelen hebben, over KPI’s en planningen, is dit niet waar de meeste medewerkers van aan gaan. Het werk is belangrijk, maar voor veel medewerkers gaat het ook om hun eigen persoonlijke groei en ontwikkeling. In onze trainingen is er ruimte voor beide perspectieven en slaan we een brug tussen deze behoeftes.

 

Dit doen we door trainingen aan te bieden op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, samenwerking en leiderschap. Alles waardoor je als persoon kunt groeien, maar je ook als team kunt ontwikkelen. Al onze trainingen zijn zowel in groepsverband op locatie als wel in onze online academy te volgen. Zo train je altijd op de manier die bij jou past. Onder meer Parnassia Groep, Gemeente Rotterdam, Gemeente Amsterdam, Crossphase, Defensie, Funx en Hogeschool Utrecht hebben al de kracht van onze trainingsmethode ervaren.

Onze visie

Wij weten dat ieder mens een eigen set aan persoonlijkheidskenmerken heeft. Die kenmerken veroorzaken gedrag en reacties in de omgeving. Ontwikkelen begint bij het herkennen van je eigen gedrag – je krachten en wat je in de weg staat – om jezelf en anderen positief te beïnvloeden.


Wij geloven dat alles begint met inzicht krijgen in jouw ‘why’. De ‘why’ helpt jou gedurende jouw carrière keuzes te maken die in lijn zijn met wie jij bent en waar jij voor staat. Ook helpt de why om inzicht te krijgen in jouw talenten en kwaliteiten. 

 

Door te weten wie je bent kan je makkelijk worden wie je wil Door inzicht te krijgen in de ‘why’ van jouw medewerkers kan jij als organisatie de bedrijfsdoelstellingen en persoonlijke doelstellingen beter op elkaar laten afstemmen. De ‘why’ vormt bij alles wat wij doen het uitgangspunt. Wij hebben een Canvas ontwikkeld die wij gebruiken als basis. Dit gaan wij ook samen met jou doen tijdens de training. De Canvas is hiermee de rode draad in onze trainingen.

Onze trainers

Mounia Houari

Mounia Houari is een succesvolle ondernemer met passie voor recruitment, HR en employer branding. Mounia’s carrière begon als recruiter. Al snel viel haar sterke visie op, wat ervoor zorgde dat ze op haar 26ste HR Directeur werd bij een ICT bedrijf. Toch was dit niet waar Mounia’s droom lag, waarna ze groei-IT is gestart. In de afgelopen jaren heeft Mounia honderden deelnemers getraind in gedrag, communicatie en de why. Haar eigen why? ‘’Ik geef mensen inzicht in hun potentieel zodat zij dingen kunnen doen die zij in eerste instantie als onmogelijk hadden beschouwd’’. Met de juiste mindset is alles mogelijk.

Kawtar Bzioui

Kawtar Bzioui heeft zich in 2017 laten omscholen tot IT’er en is met de tijd doorgegroeid tot IT recruiter. Inmiddels is zij 3 jaar actief binnen deze rol. Omdat de DISC zoveel impact op haar heeft gemaakt, besloot Kawtar zich hier meer in te gaan verdiepen en is ze gecertificeerd DISC trainer geworden. Kawtar’s missie is om de impact die DISC voor haar had, te delen met deelnemers, zodat zij diezelfde kracht ervan ervaren.

Kimberley Adriaans

is bij toeval de recruitment ingerold en niet meer weggegaan. Na werkzaam te zijn geweest in verschillende branches heeft ze de overstap gemaakt naar IT. Naast recruitment heeft ze ook altijd interesse gehad in het begeleiden van kandidaten. Waar lopen kandidaten tegenaan tijdens het solliciteren, wat voor functie of werkgever past het beste bij iemand. Kandidaten konden hiervoor altijd bij Kimberley terecht. Ze heeft voor verschillende organisaties gewerkt en heeft zichzelf ook weleens afgevraagd waarom gesprekken met de ene persoon soepeler lopen dan met de ander. Na het volgen van de DISC training heeft ze inzicht gekregen in haar eigen gedrag en communicatiestijl. Hier is ze zich in gaan verdiepen en vond het zo interessant dat ze de stap heeft gemaakt zelf de DISC training te geven en anderen ook inzicht te geven in hoe ze communiceren, hoe het overkomt op een ander en hoe je met deze inzichten effectief kan samenwerken.

Wil je aan de slag?

Afhankelijk van de groepsgrootte en het type training maken we graag een voorstel voor jou.

Zij gingen je al voor